8 Nisan 2008 Salı

Yola Işık Tutan Sözler: Odak

Freerangestock- www.flickr.com



Evvelki sene kardeşim Jale yeni bir eve taşındı. İçi, dışı eski bir yapı. Bilmem kim oturmuş öncesinde. Salonda duvarda bir yazı görmüş. Tüm evi boyattı, o yazıyı tuttu. Üç kelime yazıyor salonundaki duvarda küçük harflerle:



Change your focus…

Odağını değiştir…




1 yorum:

  1. Merhaba

    Benim bildiğim Türkiye'de vipassana uygulamalarını yapan bir Jeff Oliver var, bir Goenka tekniği ile uygulama yapan bir grup var, bir de geçen yıllarda farkındalık çalışmaları ile vipassana tekniğini paylaşmış ben varım.

    İlginç bir rastlantıyla, sorunuz tam da yıllar sonra tekrar farkındalık çalışmalarına başladığım bir zamana denk geldi.

    Geçen sene Nisan ayını Likya Yolunu yürüyerek geçirmiştim, bu sene de Nisan ayını farkındalık yolunda gruplarla yürüyerek geçirmeye niyet ettim...

    Yarın yani 9 Nisan Çarşamba sabah grubu ve 14 Nisan pazartesi akşam grubu başlayacak ve 4'er hafta sürecek. İstanbul'da olacak. Bilgi için çalışmaların olacağı merkeze, bizdenbire@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Deneyimliler için de Şifa Çemberi merkezinde bir çalışma olacak.

    Jeff Oliver Ağustos ayında tekrar Türkiye'ye gelecek. Programlar için icgoru.vipassana@gmail.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

    Bir de acaba internet üzerinden farkındalık çalışması yapılabilir mi diye düşünüyorum ne zamandır. Henüz netleşmedi içimde. Böyle bir deneme yaparsam, bu blogda duyururum mutlaka.

    Bu bilgiler umarım yardımcı olmuştur.

    YanıtlaSil