14 Şubat 2009 Cumartesi

Sevginin Kapsama Alanı...

Janielle Beh- http://www.flickr.com/photos/janiellebeh/2209285700/



Yüreğimizdeki sevginin kapsama alanının genişlemesi dileğiyle...


5 yorum:

  1. Kabul edersen sana küçük bir ödülümüz var Halecim... bizim bloga bir bak...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Sitenizi yeni takip etmeye basladigim Basak'in sitesi yoluyla buldum. Cok begendim. Tercumelerinize seve seve katkida bulunabilirim.Istediginiz zaman benimle kontak kurabilirsiniz. Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Başak

    Nasıl şaşırdığımı anlatamam. Blog geleneklerinden hiç haberim yok- herhalde farkedildiği gibi. O yüzden yaşamdan ansızın, hiç beklenmedik bir yerden gelen bir geribildirim, bir teşvik, bir katkı oldu benim için.

    Hem de yaşamımda pek çok yeniye yer açtığım bir zamana denk geldi. Hani etrafa pek çok yeni şey dağılmışken, "dur bakayım, bunları da nereye yerleştirsem" zamanları vardır ya, öylesi bir dönem bu dönem... Harika bir zamanlama... Seçim kriterlerini okuduğumda, niyetimle olan'ın uyuştuğu ihtimalini görmek çok hoş geldi. Ve tam bu zamanda diğer niyetlerim için şevkle doldum.

    Tabii bu dansı tek başına yapmıyorum. Kervan hep yolda. Birlikte yürüyoruz. Okuyanların varlıkları görünsün, görünmesin yazıları şekillendiriyorlar, katkılarla zenginleşiyoruz. Yoksa eşzamanlılıklar bunca yoğun nasıl olur. Bazen görünmez alemlerden "yaz kızım" havası seziyorum hatta :)))

    Şu halde geribildirimini, senin ifadenle ödülü, hatta blog plaketini desek :) kervan adına alıyorum ve çok teşekkür ediyorum.

    Kutlama yapmak için bir sebep daha oldu. Yaşasın :)))
    (Buraya yazdım ama dur senin bloguna da yorum olarak yazayım bunu)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Sarıpapatyam
    Teklifiniz için çok teşekkürler. İlk tercüme desteği ihtiyacında kapınızı çalacağım :))

    YanıtlaSil
  5. Haleciğim sen de benim karşıma çok enteresan bir dönemimde çıkmıştın, hep de yazıyorum bu araya, senin yazıklarınla yaşadıklarım arasındaki eş zamanlılık beni sevinç sarhoşu ediyor sık sık.

    YanıtlaSil